Demokrasi İçin Bir Nefes! Mitingine Davet…

Uzun süredir bir yok oluş hikayesi yaşıyoruz.
Varlığınız parça parça gidiyor elden.
Toplumsal mutabakat, dayanışma, anayasa, hukuk lime lime ediliyor.
Siyasal cinayetler, parti kapatma davaları ile demokrasi yok ediliyor !

Çürümüş bir iktidar, çürümüş bir düzen her yerinden irin akıyor. Artık gizli saklısı yok noktalı virgül yolsuzluk, mafya, rant ilişkileri ile halkın malları, ülkenin yeraltı ve yerüstü kaynakları duası yağma ediliyor. Pandemi ile mücadele için emekçilerden canı pahasına sağlığını feda etmesi beklenirken düşük ücret ağır vergi yükleri ve temel tüketim maddelerine yapılan zamlarla ekonomik krizin faturası da emekçilere çıkıyor…

Ülke yok ediliyor!

Bizleri yan yana tutan ne varsa demokrasi, adalet, barış açıkça tehdit altında, demokratik kazanımlarımız temel hak ve özgürlüklerimiz, üniversitelerimiz yok edilmek İsteniyor; barış yerine savaş, demokrasi yerine kayyum, özgürlükler yerine Fezlekeler, yaşam hakkının yerini Siyasal cinayetler alıyor.

Kadın, genç, işçi, emekçi, köylü, insan yok ediliyor!
Nefes alamıyoruz, varlığımız, var olma nedenlerimiz, geleceğimiz tehdit altında!
Bizler, Bu ülkenin gerçek sahipleri, üretenleri, gençleri, kadınları, ezilen hakları olarak var olmak istiyoruz, Nefes alabileceğimiz özgür bir ülke istiyoruz.

Ve tek adam rejiminin tüm faşist saldırılarına karşı ”Demokrasi için bir nefes” mitinginde 8 Temmuz Gündoğdu da buluşmaya tüm İzmirlileri davet ediyoruz.
Denizler kazanacak, Faşizm kaybedecek.

İZMİR EMEK VE DEMOKRASİ GÜÇLERİ

 

alevinet12/İZMİR

01/07/2021

 

EN SON EKLENENLER