Şenyaşar ailesinden AKP’ye: O deftere bizi de not edin

Adalet Nöbet’i 701’inci güne giren Şenyaşar ailesinden Ferit Şenyaşar, ‘Ülkeyi yöneten hükümet eline bir defter almış not tutuyor. Biz buradan hükümete sesleniyoruz, o deftere bizide not etsinler’ dedi

Riha’nın Pirsûs (Suruç) ilçesinde, 14 Haziran 2018 tarihinde AKP Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın koruma ve yakınları tarafından eşi ve iki oğlu katledilen Emine Şenyaşar ile saldırılardan yaralı kurtulan oğlu Ferit Şenyaşar’ın 9 Mart 2021’de başlattıkları Adalet Nöbeti 701’inci güne girdi.

Hangi yüzle oy isteyecekler

Yaşanan depremden dolayı nöbetlerine 15 gün ara veren ve dün yeniden eylemlerine başlayan Şenyaşar ailesi adına konuşan Ferit Şenyaşar, “Depremlerin meydana gelmesinin hem bilimsel hem de inançsal nedenleri var. İnancımıza göre depremlerin artmasının sebebi adaletsizliktir. Bu adaletsizliği bütün Türkiye görüyor. Yarın öbür gün bütün milletvekilleri meydanlara inecekler. Bu adaletsizlik devam ettiği sürece kim hangi yüzle Riha’ya gelip halktan oy isteyecek. Ülkeyi yöneten hükümet eline bir defter almış not tutuyor. Biz buradan hükümete sesleniyoruz, o deftere bizide not etsinler” dedi.

RIHA

#Şenyaşar #ailesinden #AKPye #deftere #bizi #edin

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON EKLENENLER