İYİ Partili Altındaş istifasını geri çekti

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşenir’in açıklamasının ardından partisinden istifa eden Ankara milletvekili Ayhan Altıntaş, daha sonra istifasını geri çektiğini açıkladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşenir’in 6’lı Masa’da Cumhurbaşkanı adayı olarak Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun adının netleşmesi ile masadan ayrılmasının ardından İYİ Parti’de peş peşe istifalar yaşanmıştı.

Twitter’dan duyurdu

Onlardan biri olan ve dün akşam istifa eden Ankara milletvekili Ayhan Altıntaş. İstifa açıklamasından kısa bir süre sonra istifasını geri çektiğini açıkladı. Altıntaş dün gece Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Son siyasi gelişmeler ışığında, gördüğüm lüzum üzerine İYİ Partiden istifa ettiğimi kamuoyuna saygıyla duyururum” ifadelerini kullandı.

Akşener ile görüştü

Paylaşımından kısa bir süre sonra Altıntaş Akşener’le yaptığı konuşma sonrasında istifasını geri çekti. Altıntaş, kararını “Değerli Genel Başkanımızla yaptığım istişare ve değerlendirme sonucu partimden istifamı geri almış bulunuyorum. Saygılarımla” diye duyurdu.

ANKARA

#İYİ #Partili #Altındaş #istifasını #geri #çekti

EN SON EKLENENLER