Kadınlar Şenyaşar ailesini ziyaret etti

Adalet Nöbeti’ni adliye önünde sürdüren Şenyaşar ailesinin iftar sofrasını ziyaret eden Riha Kadın Platformu, adalet sağlanana kadar dayanışma içerisinde olacaklarını belirtti

Riha’nın Pirsûs (Suruç) ilçesinde, 14 Haziran 2018 tarihinde AKP Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın koruma ve yakınları tarafından eşi ve iki oğlu katledilen Emine Şenyaşar ile saldırılardan yaralı kurtulan oğlu Ferit Şenyaşar’ın 9 Mart 2021’de Urfa Adliyesi önünde başlattığı Adalet Nöbeti,746’ıncı gününde devam ediyor. Pirsûs ilçesindeki evlerinden adliye önüne gelen Şenyaşar ailesi burada, “Şenyaşar ailesi için Adalet” yazılı pankartın önünde nöbetlerini sürdürdü.

Ramazan ayı dolayısıyla iftarlarını adliye önünde açan Şenyaşar ailesini Riha Kadın Platformu ziyaret etti. Platform adına konuşan TMMOB Kadın Çalışma Grubu üyesi Elif Erdem, her alanda Şenyaşar ailesinin adalet mücadelesini destekleyeceklerini belirterek, “Riha Kadın Platformu olarak Şenyaşar ailesinin başlatmış olduğu adalet nöbetinin 746’ncı gününde ziyaret ederek, her alanda başlatmış mücadelelerini dile getireceğimizi ve yanlarında olacağımızı buradan belirtiyoruz” dedi.

RIHA

#Kadınlar #Şenyaşar #ailesini #ziyaret #etti

EN SON EKLENENLER