Yeşil Sol Parti’ye saldırı: Saldıran değil yaralanan gözaltına alındı

İstanbul’da Yeşil Sol Parti’nin seçim aracına saldıran ırkçı grup, partili Kamuran Güneş’i yaraladı. Polisler saldırıya uğrayan Güneş’i gözaltına aldı

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi’nin (Yeşil Sol Parti) İstanbul Arnavut İlçe Örgütü’nün seçim aracı dün öğlen saatlerinde bir grup ırkçı tarafından saldırıya uğradı. İslambey Mahallesi’nde gerçekleşen saldırıda araç sürücüsü Yeşil Sol Partili Kamuran Güneş, kazma ve kürklerle darp edildi. Saldırganlar olay yerinden kaçarken, yaralanan Güneş ise Arnavutköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Darp raporu

Olayın duyulmasının ardından Yeşil Sol Parti Arnavutköy İlçe Eşbaşkanı Yavuz Kahraman ve beraberindeki partililer, hastaneye gitti. Güneş’i arayan partililere ilk önce hastane çalışanları tarafından “Buraya Güneş isimde bir yaralı getirilmedi” denildi. Partililerin ısrarının ardından ise hastane yetkilileri, Güneş’in polisler tarafından hastaneden alınarak ilçede bulunan Yavuz Selim Karakolu’na götürüldüğünü aktardı. Yaralı halde hala karakolda tutulan Güneş için hastanede darp raporu da verilmediği öğrenildi. Güneş’in emniyetteki işlemlerinden sonra Gaziosmanpaşa Adliyesi’ne çıkarılması bekleniyor.

Kaynak: MA

#Yeşil #Sol #Partiye #saldırı #Saldıran #değil #yaralanan #gözaltına #alındı

EN SON EKLENENLER