Son 2 gün: Sandıkları koruyalım ve kazanalım

Seçime son 2 gün kalmasına ragmen çalışmalarını aralıksız sürdüren Yeşil Sol Parti adayları, gün boyu yaptıkları çağrılarla sandığa gitme ve oylara sahip çıkma çağrısı yaptı

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti), son 2 gün kalan seçimlere ilişkin çalışmalarını bugün de gün boyu sürdürdü.

İstanbul

İstanbul’da Kadıköy İskele’de kurulan Yeşil Sol Parti standında milletvekili adayı Turgut Öker ile birlikte çalışma yürütüldü. Halkların Demokratik Partisi (HDP) İstanbul milletvekilleri Züleyha Gülüm ve Musa Piroğlu’nun da katıldığı etkinliğe çok sayıda kişi de destek verdi.

Etkinlik bir çok sanatçının seslendirdiği Alevi ve Kürtçe şarkılarla başladı, şarkılar eşliğinde halaya duruldu.

Burada konuşan Öker, “Biz de milletvekili adaylığı sadece semboliktir bizim fikriyatımız esastır. Dolayısıyla bu topraklarda kardeşlik için, barış için, bir arada yaşam için bedel ödeyenleri saygıyla anıyorum. İnanıyorum sadece bizler değil, bu ülkenin bütün mazlum hakları artık eşit koşullarda bir arada yaşamak istiyor. İnanıyoruz ki 15’inden sonra yeni bir dünyayla, yeni bir zihniyetle biz uyanacağız. Bu iktidar ne yaparsa yapsın sonu geldi artık” dedi.

Muğla

Bugün bir çok kentte final mitingi düzenleyecek olan Yeşil Sol Parti Muğla Köyceğiz’de halk buluşması gerçekleştirdi. Muğla milletvekili adaylarının katıldığı buluşmada, seçimlerin önemine değinilerek, Yeşil Sol Parti’nin parlamentodaki güçlerini arttıracakları dile getirildi.

Buluşmada konuşan Muğla milletvekili adayı Hasan Yıldırım, bu seçimlerin Demokratik Cumhuriyet’in inşası için önemli bir noktada durduğunu kaydetti. Derya Hezer ise, “Kadınlarla birlikte başaracağımızı biliyorum. Birleşerek artmaya, kazanmaya devam ediyoruz. Kadın hayatın ta kendisidir” diye belirtti.

Muğla milletvekili adaylarından Sedat Şenoğlu ise oylara sahip çıkma çağrısı yaparak kentten Meclis’e vekil göndermek istediklerini kaydetti.

Balıkesir

Yeşil Sol Parti Balıkesir’de seçime 2 gün kala tüm yoğunluğunu sandık ve seçim güveliğinin hazırlıklarına verdi. Balıkesir Milletvekili adayı Şevin Coşkun, seçime 2 gün kaldığını anımsatarak, sandık güvenliği için müşahit olma çağrısında bulundu. Coşkun, ” Gelin müşahit olun, hep birlikte sandıkları koruyalım ve kazanalım” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

#Son #gün #Sandıkları #koruyalım #kazanalım

EN SON EKLENENLER