Riha’da konvoyun önünü kesen seçmen: Oylarımız o annenin hatırı için

Yeşil Sol Parti’nin bugün Riha’nın Sêwerek ilçesinde bugün gerçekleştirdiği konvoyda bir seçmen aylardır Adalet Nöbeti’nde olan Ferit Şenyaşar’ın olduğu aracın önünü keserek, ‘O annenin hatırı için oyumuz sana’ dedi

Riha’nın (Urfa9 Pirsûs (Suruç) ilçesinde 14 Haziran 2018 tarihinde AKP Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın koruma ve yakınları tarafından eşi ve iki oğlu katledilen Emine Şenyaşar ile saldırılardan yaralı kurtulan oğlu Ferit Şenyaşar’ın 9 Mart 2021’de Urfa Adliyesi önünde başlattığı Adalet Nöbeti eylemi 782’inci güne girerken, adalet nöbeti Riha halkı içn seçimin belirleycisi olacak gibi.

Şenyaşar ailesi sembol oldu

Yeşil Sol Parti Riha adayı da olan annesi ile birlikte nöbet tutan Ferit Şenyaşar adelt arayışlarını Meclis’e taşımaya kararlı ie Rİha halkı da her fırsatta direnişe destek olduklarını dile getiriyor.

Aracın önünü tuttu

Seçim çalışmaları kapsamında Yeşil Sol Parti Riha il örgütü bugün Sêwerek (Siverek) ilçesinde konvoy etkinliği yaptı. Etkinikte Ferit Şenyaşar’ın olduğu aracın önünü kesen bir seçmen, yıllardır direnişte olan Emine Şenyaşar’ı kast ederek, “O annenin hatrı için, onun intikamını alacağız. Onlara kalmaz” dedi.

Adalet ve özgürlük konvoyundayız

Şenyaşar, o anları sanal medya hesabından, “Urfa’nın her sokaginda karşılaştığımız durum.. Emine Anne’nin hatırı için OYLAR ;YEŞİL SOL PARTİ’ye….Siverek ADALET ve ÖZGÜRLÜK konvoyundayız…” notuyla paylaştı.

RIHA

#Rihada #konvoyun #önünü #kesen #seçmen #Oylarımız #annenin #hatırı #için

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON EKLENENLER