ÇEDES Projesine Karşı İmza Kampanyası Devam Ediyor

Alevi Bektaşi Federasyonu Kadın Meclisi, okullarda uygulanan ÇEDES projesinin sonlandırılması için başlattığı imza kampanyasını sürdürüyor. Kampanyanın 10 bin imzaya yaklaştığını belirten ABF Kadından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Elif Keleşo, toplumun tüm kesimlerini bu kampanyaya katılmaya ve imza vermeye davet etti.

Toplumun tepkiyle karşıladığı “Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum” (ÇEDES) projesine yönelik Alevi toplumunun itirazı devam ediyor. ÇEDES uygulamasının iptali için harekete geçen Alevi Bektaşi Federasyonu Kadın Meclisi, 22 Haziran’da “ÇEDES Projesi İptal Edilsin!” başlığı ile change.org üzerinden imza kampanyası başlattı.

İmza Kampanyası 10 Bin İmzaya Yaklaştı

Kampanya hakkında bilgi veren Elif Keleşo, geniş kapsamlı bu imza kampanyasının devam ettiğini belirtti. Keleşo, “ÇEDES Projesi’nin toplum üzerinde olumsuz etkiler yaratacağına inanan Kadın Meclisimiz, bu girişimiyle kamuoyunun dikkatini çekmeyi hedefliyor. ÇEDES Projesi’nin uygulanması durumunda Alevi toplumunun inançsal değerlerinin zarar göreceği endişesi taşıyoruz. Bu projeye karşı çıkmak, geleceğimizi korumak adına atılması gereken önemli bir adımdır” dedi.

Toplumun Tüm Kesimlerine Katılım Çağrısı

Daha fazla imza toplanması için kamuoyunun desteğine ihtiyaç duyduklarını ifade eden Keleşo, “Kampanyaya destek hızla büyüyor, ancak daha fazla imza toplanması için kamuoyunun desteğine ihtiyacımız var. Alevi Bektaşi Federasyonu Kadın Meclisi olarak toplumun tüm kesimlerini bu kampanyaya katılmaya ve imza vermeye davet ediyoruz. İmzanızla siz de bu haklı mücadeleye destek olun ve geleceğimize sahip çıkın” çağrısında bulundu.

İMZA KAMPANYASININ LİNKİ

Kampanyaya destek vermek için change.org adresini ziyaret edebilirsiniz.

EN SON EKLENENLER