DBP baskını sırasında A Haber’e tepki: A Haber bunu nerden biliyor?

DBP Genel Merkez ve il örgütü binalarına yapılan baskın sırasında canlı yayında gerçek dışı bilgi paylaşan A Haber’e halk tepki gösterdi: A Haber bunu nerden biliyor?

Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Genel Merkez ve il örgütü binalarına sabah saatlerinde yapılan baskınlarda Eş Genel Başkan Keskin Bayındır ile çok sayıda il eşbaşkanın gözaltına alınmasını kin, nefret ve kışkırtıcı bir dille sunan A Haber’e partililer tepki gösterdi.

Amed’in Rêzan (Bağlar) ilçesinde bulunan il örgütünde arama hala sürerken, bir avukatın dışında kimse içeriye alınmadı. Aramanın devam ettiği sırada AKP iktidarına yakınlığı ile bilinen A Haber, il örgütü önünde canlı yayın yaptı. Canlı yayın sırasında “Terör örgütüne yönelik operasyonda 15 kişi hakkında gözaltı kararı olduğunu ve bunlardan 10’na yakın kişi gözaltına alındı” anonsu geçip “çok sayıda örgütsel döküma el konuldu” ifadelerine halk tepki gösterdi.

Partililer, yayın sürdüğü sırada, “Siz yalan haber yapıyorsunuz. Arama devam ediyor. İçerden ne aldığını nerden biliyorsun? Hangi elektronik cihaz ya da örgütsel dokümana el koymuş, A Haber bunu nerden biliyor?” diyerek tepki gösterdi.

Kaynak: MA

#DBP #baskını #sırasında #Habere #tepki #Haber #bunu #nerden #biliyor

EN SON EKLENENLER