Wan Newroz’una katılım çağrısı

Wan Newroz’u için hazırlıklar sürerken Tertip Komitesi, tüm Wanlıları 19 Mart’ta Newroz alanına çağırdı

Wan’da 19 Mart’ta “Her der Newroz, her dem azadî” şiarıyla gerçekleştirilecek Newroz’un hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Kentin tüm noktalarına çağrı afişleri asıldı. Mahalle ve ilçelerde anons araçlarıyla halk, Newroz’a davet ediliyor. Alandaki hazırlıklar ise yarın başlayacak.

Newroz’a çağrı

Wan Newroz Tertip Komitesi Eşbaşkanı Sedat Düşünmez, mahalle mahalle, ilçe ilçe bütün alanlarda çalışma yürüttüklerini aktardı. Düşünmez, “Bütün arkadaşlarımız hemen her alanda halkı Newroz’a çağırdı. Çalışmalar sürüyor. Her yerde insanların Newroz’u büyük bir heyecanla beklediklerini gördük. Bu yılki Newroz, depremde yaşamını yitiren insanların acılarını paylaşmak adına yapılacak bir Newroz olacak. Onlarla beraber olduğumuzu, her yerde olduğumuzu haykırmak için alanlarda toplanacağız” diye konuştu.

Newroz alanına yüz binlerce kişiyi beklediklerini ifade eden Düşünmez, şu çağrıyı yaptı: “Son yılların en büyük Newroz buluşması olacağını tahmin ediyoruz. Bu Newroz bir dayanışma Newroz’u olacaktır, bu nedenle tüm halkımızı bu dayanışmaya bekliyoruz. Şu an hiçbir eksikliğimiz bulunmuyor, gerekli izinlerimizi aldık. Tüm halkımızı bu coşkuya katılmak üzere bekliyoruz.”

WAN

#Wan #Newrozuna #katılım #çağrısı

EN SON EKLENENLER