Hareketli seçmenler için çağrı: Oy kullanmayan kalmasın

Yeşil Sol Parti hareketli seçmenleri sandıklara ulaştırmak için kampanya düzenleniyor. Çalışma kapsamında Ege illerinde de komisyonlar kuruldu

Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlere 10 gün kaldı.

Seçimler için Hareketli Seçmen Komisyonu kuran Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti), on binlerce seçmeni sandık bölgesine taşımak için çalışma başlattı.

Bu kapsamda il ve ilçelerde Hareketli Seçmen Komisyonları kuruldu. Seçmenler, oy kullanmak amacıyla kayıtlı olduğu illere gitmek için bu komisyonlara başvurabiliyor. Seçmenler, ayrıca partililerin il ve ilçe örgütlerinin sanal medya hesaplarında paylaştıkları telefon numaralarını arayarak da başvuru yapabiliyor.

Çalışma kapsamında Ege illerinde de komisyonlar kuruldu. Ege bölgesinde şimdiye kadar yüzlerce başvuru alan Yeşil Sol Parti, binlerce seçmeni sandık bölgesine götürmeyi amaçlıyor. Özellikle inşaat işçileri ve öğrencilerden yoğun başvuru yapıldığı öğrenildi.

Tüm masrafları karşılayacağız

Hareketli seçmene çağrıda bulunan Yıldız, “Bütün il ve ilçelerin iletişim bilgilerinin duyurusunu yaptık. Listeler hazırlanıyor. Bize başvuran yurttaşlarımızı oy kullanmak için bölgelerine götüreceğiz. Eğer dönmek isterlerse, aldığımız ile geri bırakacağız. Bütün ekonomik masrafları karşılayacağız. Bu anlamda yurttaşlarımız 10 Mayıs’a kadar bizlere başvurabilir. Bu seçimi halkımızın desteği ile kazanacağız. Bu iktidarı göndermek için hep birlikte çalışmalarımızı büyütelim” diye seslendi.

İZMİR

#Hareketli #seçmenler #için #çağrı #kullanmayan #kalmasın

EN SON EKLENENLER