Kaftancıoğlu: 10 gün daha deli gibi çalışacağız ve bu işi bitireceğiz

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, ‘AA’nın manipülasyonlarına kalmadan 10 gün daha deli gibi çalışacağız ve ikinci turda bu işi bitireceğiz’ dedi

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, seçimin ikinci tura kalmasını ‘kara propaganda’ olarak yorumladı.

FOX TV’ye açıklamalarda bulunan ve ikinci tur için ‘Daha keskin bir dil’ kullanacaklarını belirten Kaftancıoğlu, “Biz kara propaganda yapmayacağız, gerçekleri söyleyeceğiz” dedi. Kaftancıoğlu, seçimlerin ‘Cumhuriyeti korumak isteyenler ile cumhuriyet karşıtları arasında’ olacağına dikkat çekerek, “İkinci turda bu işi bitireceğiz” dedi.

İkinci turda bir değişişimin yaşanacağını ifade eden Kaftancıoğlu “Bunun ikinci turu var. 20 yıldır bu iktidarın vatandaşlara çektirdikleri var. 10 gün daha deli gibi çalışacağız ve ikinci turda bu işi bitireceğiz. Birinci turda beklentiler olmadı, küsüp oynamıyoruz diyerek eve mi gideceğiz, bu ülkenin geleceğinden kaygı mı duymayacağız? Şunu düşünsünler. 14 Mayıs’ta iktidardaki kötülük kazanamadı. 28 Mayıs’ta gideceğiz cumhuriyetin geleceğini kurtaracağız” dedi.

AA’ya tepki

Anadolu Ajansı’nın veri açıklama tarzını da eleştiren Canan Kaftancıoğlu, “İstanbul’da Kemal Kılıçdaroğlu adayımız hep önde başladı ve önde bitirdi. Anadolu Ajansı’nın manipülasyon yaptığının somut göstergesi olarak söylüyorum. Kılıçdaroğlu önde başladı, yüzde 100 sandık açıldığında fark kapanarak seçim bitti. Anadolu Ajansı en baştan beri Recep Tayyip Erdoğan’ı önde başlattı. Bu bir kere manipülasyonun somut örneğidir. Eğer o sandıklara sahip çıkılmamış olsaydı başka niyetleri de olacaktı” ifadelerini kullandı.

Kaftancıoğlu CHP’nin sistemine dair ise şu fideleri kullandı:

“Onursal Bey sistem çöktü diye görevden alındı diye bir şey olamaz çünkü çökmediğini ben biliyorum. Sosyal medyada yoğun yıpratmalar oldu. O sorumlulukla kendisi de bunu istemiş olabilir. Ama seçim gecesi çöken bir şey yoktu.”

HABER MERKEZİ

#Kaftancıoğlu #gün #daha #deli #gibi #çalışacağız #işi #bitireceğiz

EN SON EKLENENLER