Yeşil Sol milletvekilleri 28 Mayıs için sahada

Yeşil Sol Parti’den Mêrdîn milletvekili olan siyasetçiler 28 Mayıs için sahaya indi. Vekiller ilçe ilçe gezerek, ’14 Mayıs’ta yarım bıraktığımız işi 28 Mayıs’ta tamamlama’ çağrısı yaptı

28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçilmeleri için Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti) saha çalışmalarına başladı. Yeşil Sol Parti bu amaçla Mêrdîn’de ilk defa kitlesel olarak sahaya indi.

İlçe ilçe gezdiler

17 Mayıs’ta Mêrdîn milletvekili seçilen Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı Saliha Aydeniz Nisêbîn’de (Nusaybin), Beritan Güneş Dêrîk’te (Derik), George Aslan Mîdyad’ta (Midyat) ve Kamuran Tanhan Qoser’de (Kızıltepe) halk ve esnaf buluşmaları gerçekleştirdi.

14 Mayıs’ı 28 Mayıs’ta bitirelim

Aydeniz ve beraberindeki heyet, Nisêbîn’de gerçekleştirdikleri ziyarette halktan yoğun ilgi gördü. Halkın eleştirileri ile taleplerini dinleyen Aydeniz, “14 Mayıs’ta yarım bıraktığımız işi 28 Mayıs’ta tamamlamaya hazır mıyız” diye sordu. Yurttaşlardan destek alan Aydeniz’e bir yurttaş, “Üzerimizden TIR’la da geçseler oyumuzu kullanacağız. Açık açık vereceğiz” diye seslendi.

Devam eden esnaf ziyaretinde yurttaşlar, Aydeniz ve beraberindekileri alkışlar ve zılgıtlarla karşılayarak destek mesajları verdi.

MÊRDÎN

#Yeşil #Sol #milletvekilleri #Mayıs #için #sahada

EN SON EKLENENLER