Türkiye’nin Suriye’ye saldırısında 4 Şam askeri hayatını kaybetti

Türkiye ve desteklediği paramiliter gruplar Efrîn’in Şerewa ilçesine bağlı Aqibé ile Bênê köylerinde bulunan Suriye askeri üslerine yönelik gerçekleştirdikleri saldırıda 4 Suriye askeri hayatını kaybetti

Türkiye ve desteklediği paramiliter gruplar, dün gece Efrîn’nin Şerewa ilçesine bağlı Aqibê köyünde bulunan Suriye askerlerine saldırdı. Saldırıda 3 asker hayatını kaybetti.

Yine Türkiye ve desteklediği paramiliter gruplar, Şehba’ya bağlı Wehşiyé köyünde bulunan Rus askeri üssünün yakınlarını bombaladı. Rus yetkililerden saldırıya ilişkin herhangi bir açıklama yapılmazken, sonuçlarına dair de şimdiye kadar net bir bilgiye ulaşılamadı.

Türkiye’ye ait insansız hava araçları bu sabah ise Efrîn’nin Şerewa ilçesine bağlı Béné köyü civarlarını bombaladı. Yapılan bombalama sonucu bir Suriye askeri hayatını kayberken bir asker de yaralandı.

Öte yandan bu sabah saat 06.00 ile 07.00 sularında iki defa Şehba’nin Til Rifat bölgesinde bulunan Suriye askerlerine bağlı noktanın bulunduğu civar yerler de bombalandı.

Elde edilen ilk bilgilere göre bu saldırıda iki Suriye askeri yaralandı.

DIŞ HABERLER

 

#Türkiyenin #Suriyeye #saldırısında #Şam #askeri #hayatını #kaybetti

EN SON EKLENENLER