Yeşil Sol Parti büro açılışlarına devam ediyor: Sandıkları Yeşil Sol’a boyayacağız

Yeşil Sol Parti hız kesmeden seçim bürolarını açmaya devam ediyor. Şirnex’teki büro açılışına partinin Eşsözcüsü Çiğdem Kılıçgün Uçar katıldı

Seçimlere günler kala Yeşil Sol Parti de çalışmalara ara vermeden devam ediyor. Seçim bürosu açılışları ile etkinliklerini sürdüren Yeşil Sol Parti’nin düzenlediği açılışlara yurttaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Xelfefî (Halfeti)

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti), Riha’nın Xelfefî (Halfeti) ilçesinde seçim irtibat bürosu açtı. Halkın yoğun katılım sağladığı açılışa, Tevgera Jinên Azad (TJA) aktivistleri, Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) ve Halkların Demokratik Partisi (HDP) yöneticileri katıldı.

İrtibat bürosunun açılacağı binanın önünde toplanan yurttaşlar, davul-zurna eşliğinde halay çekti. Açılışta konuşan HDP Xelfetî ilçe Eşbaşkanı Mehmet Yıldırım, 3 Nisan’da seçim bürolarının açılışının nasıl engellendiğini hep birlikte yaşadıklarını belirterek, “Gençlerin, Kadınların, Kürt halkının ve halkların mücadelesiyle biz bugünlere geldik. Seçimlere Yeşil Sol Parti ile gireceğiz. Halkımızın sandıkları Yeşil Sol’a boyayacağı inancıyla büromuzu açıyoruz” dedi.

Şirnex

Şirnex’te Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi il binasının önünde Demokratik Toplum Kongresi (DTK) Eşbaşkanı Berdan Öztürk ve Yeşil Sol Parti Eşsözcüsü Çiğdem Kılıçgün Uçar, HDP ve Yeşil Sol parti il ilçe yönetimleri, TJA aktivistleri, Barış Anneleri Meclisi ile birlikte yüzlerce kişinin katılımıyla halk buluşması gerçekleştiriyor.

Açılışa Yeşil Sol Parti’nin Eşsöcüsü Çiğdem Kılıçgün Uçar da katıldı.

Ayrıntılar geliyor..

 

#Yeşil #Sol #Parti #büro #açılışlarına #devam #ediyor #Sandıkları #Yeşil #Sola #boyayacağız

EN SON EKLENENLER