Gever’de halk toplantısı: Ulaşmadığımız her yere ulaşacağız

Yeşil Sol Parti ve HDP, Gever’de geniş katılımlı halk toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda yapılan konuşmalarda, ‘İttifaklarımızı büyütüp, birliğimizi sağlayıp, ulaşmadığımız her yere ulaşacağız’ denildi

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti) ve Halkların Demokratik Partisi’nin (HDP) seçimlerin ardından yeniden yapılanma çalışmaları kapsamında düzenledikleri halk toplantıları Türkiye ve Kurdistan kentlerinde sürüyor.

Colemêrg’in (Hakkari) Gever (Yüksekova) ilçesinde bir düğün salonunda düzenlenen halk toplantısına Yeşil Sol Parti Sêrt Milletvekili Tuncer Bakırhan, Wan Milletvekili Gülderen Varlı, Colemêrg Milletvekili Vezir Parlak, HDP ve Yeşil Sol Parti Parti Meclis (PM) üyeleri ve çok sayıda kişi katıldı.

Daha fazla çalışacağız

Özgürlük ve demokrasi mücadelesinde yaşamını yitirenlerin anısına saygı duruşunun ardından toplantının açılış konuşmasını yapan HDP Colemêrg İl Eşbaşkanı Lokman Özdemir, 14-28 Mayıs seçimlerinde istedikleri sonuçları alamadıklarını belirterek, daha fazla çalışacaklarını söyledi.

Ulaşamadığımız her yere ulaşacağız

Özdemir, “Tarih boyunca gerçekleşen tüm devrimler seçimlerle değil, mücadele ile gelmiştir. Ağır bedeller ile elde edilen tüm kazanımlar ve başarıya ulaşan tüm devrimlerin bir ayağı da her zaman siyasi alan olmuştur. Siyasi zeminde ne kadar güçlü olursak o kadar kısa sürede kazanımlar elde edilir. Bu nedenle başarıya giden yolda daha çok çalışacağız ve başarıya ulaşacağız. Bu saatten sonra ittifaklarımızı büyütüp, birliğimizi sağlayıp, ulaşmadığımız her yere ulaşacağız” dedi.

Konuşmaların ardından halk toplantısı, basına kapalı bir şekilde devam etti.

COLEMÊRG

#Geverde #halk #toplantısı #Ulaşmadığımız #yere #ulaşacağız

EN SON EKLENENLER